Minireningsverk - Clean 1, WehoPuts & WehoMini

Cinderella förbränningstoaletter

BDT-avlopp och markbaserad rening

Avloppspumpar och brunnar

- vi är specialister på enskilda avlopp!Vi säljer godkända minireningsverk; Uponor Clean 1, Wehoputs och Wehomini, och erbjuder serviceavtal för dessa på västkusten. Minireningsverken tillverkas av Uponor, är lämpliga för nordiskt klimat och är givetvis CE-märkta enligt EN 12566-3

Vi säljer och utför service på Cinderella förbränningstoaletter och vi visar gärna vår Cinderella Comfort Display demo-toalett på Flygfältsgatan 9 i Torslanda. Kom gärna och titta, men stäm av med oss först så att vi är på plats när du kommer.

Vi erbjuder även tekniklösningar för BDT-avlopp; Uponor BDT Easy och Uponor BDT Easy Plus, och för markbaserad avloppsrening; slamavskiljare, sluten tank, fosforfälla, markbäddar mm.

Är du inte ett avloppsproffs kan du behöva hjälp eller rådgivning! Välkommen till oss i Torslanda, läs mer här!

Vi erbjuder även serviceavtal för våra minireningsverk;  Uponor Clean 1WehoPuts,  WehoMini och Uponor fosforfällor på västkusten. Vid driftsstörningar utför vi extraordinär service. Läs mer här!

Vi är auktoriserade för att utföra service på Cinderella förbränningstoaletter (även garantijobb) och kan vid behov låna ut en Cinderella lånetoalett mot en kostnad på 300 kr. Lämnar du in din Cinderella för reparation/service, ta även med askskålen. Kontakta oss först!