BioBox Gråvattenfilter

BioBox tillverkas i Finland av Raita Environment och rengör vattnet utifrån naturliga metoder. Vattnet renas när det långsamt rinner genom filtren där mikrober, som växer till sig naturligt i filtren, rengör organisk material och näringsämnen ur ditt BDT- vatten. De filter som används med BioBox och HS renare har en yta som motsvarar ca 12 m2 traditionell infiltrering.  Den biologiska rengöringsförmågan är hög och de koncentrerade filtren reagerar effektivt på användningsvariationer. Produkten är liten till storlek och kan lätt installeras i trånga utrymmen, t.ex. under fritidsfastigheten. Den kan även placeras ovan mark där det är problem med att gräva, t.ex. i skärgården.

BioBox gråvattenfilter rengör ditt BDT (Bad, Dusch och Tvätt) naturligt.

Länk till reningsresultat

BioBox M är ett reningssystem för det lilla boendet. Standardanordningen är tillräcklig för ett mindre fritidshus eller en bastu.

BioBox M

Renar 50 l/timme eller 400 liter/dygnBioBox M Slim är ett reningssystem för det lilla huset. Slimmodellen har samma specifikationer reningsmässigt som M-modellen, men är specialiserad för trånga utrymmen, t ex i en torpargrund.

BioBox M Slim

BioBox M slim renar 50 liter/timme eller 400 liter/dygn.

BioBox XL är en flexibel gråvattenrenare. Grundutförandet är tillräckligt för ett vanligt fritidshus. Kapaciteten kan dock ökas för att motsvara belastningen för ett permanentboende.

BioBox XL

Renar 75 l/timme eller 600 l/dygn

BioBox XL Plus är en gråvattenrenare med högre kapacitet än sin syster XL. Den ökade kapacitetetn i BioBox XL Plus görs med hjälp av ett utökat filterpaket som har en högre reningsgrad.

BioBox XL Plus

Renar 125 l/timme eller 750 l/dygn

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen